Running Coach©

Wil je ook samen trainen met Renate Wennemars?

Dan is de Running Coach© iets voor jou! Met de Running Coach© kun je makkelijk je huiswerktrainingen lopen, met ondersteuning van motiverende aanwijzingen volgens het verantwoorde Start to Run hardloopschema. Geen gedoe met het uitprinten van trainingschema's of ingewikkelde loopadviezen, maar eenvoudig via de koptelefoon van je smartphone. Op de beat van je eigen lekkere loopmuziek krijg je om de zoveel minuten te horen wat je moet doen. Hardlopen, wandelen, harder of zachter? Renate Wennemars, je persoonlijke trainer, laat het je weten.

Luister snel de demo om een indruk van de trainingen te krijgen! Op deze demo hebben wij vast lekkere loopmuziek voor je klaargezet maar als je de Running Coach© bijbestelt dan moet je zelf voor de muziek zorgen (playlist in je telefoon).

Hoe werkt de Running Coach©?

De Running Coach© is bedoeld als ondersteuning tijdens je eigen huiswerktrainingen. 

Vragen?
Klik hier voor meest gestelde vragen over de Running Coach©.

Hoe kom ik aan de Running Coach©?

Je kunt het trainingsschema voor in de App alleen bestellen (€ 7,95) als deelnemer aan de clinics. Je kunt bij inschrijving aanvinken dat je de Running Coach© koppeling voor in de App bij wilt bestellen. Vervolgens kun je het schema downloaden in de App (eerst natuurlijk even de App ophalen in de Appstore of Google Play).

Op het gebruik van de Running Coach© zijn de algemene gebruikersvoorwaarden van kracht.

 

 

“Had nooit gedacht zo snel conditie op te bouwen. Loop inmiddels 25 minuten aaneengesloten. Ben trots op mezelf.”