wachtwoord vergeten?

Running Coach©

Wil je ook samen trainen met Renate Wennemars?
Dan is de Running Coach© iets voor jou! Met de Running Coach© in de Start to Run App kun je makkelijk je huiswerktrainingen lopen, met ondersteuning van motiverende aanwijzingen volgens het verantwoorde Start to Run hardloopschema voor beginners. Geen gedoe met het uitprinten van trainingschema's of ingewikkelde loopadviezen, maar eenvoudig via de koptelefoon van je smartphone. Op de beat van je eigen lekkere loopmuziek krijg je om de zoveel minuten te horen wat je moet doen. Hardlopen, wandelen, harder of zachter? Renate Wennemars, vaak vergeleken met de Belgische Evy, is jouw persoonlijke trainer en ze coacht jou enthousiast door het schema heen.

Luister snel de demo om een indruk van de trainingen te krijgen! Op deze demo hebben wij vast lekkere loopmuziek voor je klaargezet maar als je de Running Coach© bijbestelt dan moet je zelf voor de muziek zorgen (playlist in je telefoon).

Hoe werkt de Running Coach©?
De Running Coach© is bedoeld als ondersteuning tijdens je eigen huiswerktrainingen. De Running Coach© is een extra betaald onderdeel van de Start to Run App die je in de Appstores (Google Play of Appstore) gratis kunt downloaden.

Minimale systeemeisen: 
Je hebt minimaal iOS versie 4.2 nodig om de App te gebruiken. Voor Android is 2.1 de minimaal vereiste versie. De App is na bestelling een jaar lang te gebruiken, daarna vervalt je inlogrecht. 

Hoe kom ik aan de Running Coach©?
Je kunt het trainingsschema voor in de App alleen bestellen als je meedoet aan de Start to Run clinics.

  • Als je nog niet bent ingeschreven voor Start to Run kun je de Running Coach© gewoon bestellen als je je inschrijft (via het inschrijfformulier).
  • Ben je al wel ingeschreven en wil je toch de Running Coach© nog bestellen? Log dan in via het log inscherm rechts bovenin met je Start to Run inloggegevens (check even je bevestiging van inschrijving of vraag ze hier op).  Op het tabblad Running Coach© dat je achter de inlog vindt, staat uitgelegd hoe je de Running Coach© kunt nabestellen.

Heb je toch nog vragen?
Check dan even hier of je je vraag beantwoord ziet in de FAQ's over de Running Coach©.